Skip to content
Administratiekantoor voor mkb en zzp

Administratie

Altijd een actueel overzicht

Van een deel tot de complete boekhouding

Jaarrekeningen opstellen. Belastingaangiften. Debiteurenbeheer. Efficiënt en nauwkeurig nemen wij een van deze zaken óf de complete financiële administratie je uit handen. 

Als je de administratie aan ons uitbesteedt, verwerken wij de mutaties en aanvullende boekingen, overlopende posten of afschrijvingen. Wat je ook aan ons uitbesteedt, je hebt er geen omkijken meer naar. Daarnaast heb je direct inzicht in de actuele financiële situatie van je onderneming. En dat voorkomt vervelende verrassingen.

En heb je de boekhouding zelf op orde, dan staan we je graag bij voor een check-up volgens de Nederlandse wet- en regelgeving. Of voor het leveren en analyseren van een financiële rapportage.

Wat je vraag ook is, met ons netwerk van fiscalisten, registeraccountants en civiele en fiscaal advocaten kunnen we je altijd voorzien van een compleet advies.

Maar wat kost een administratiekantoor? Onze dienstverlening is altijd persoonlijk, ook als het hier om gaat. Vertel gewoon wat je nodig hebt en je ontvangt een offerte op maat. Je hoeft dus bij ons geen financiële pakketten af te nemen. Zo heb je altijd de vrijheid om te kiezen. 

Ook de boekhouding kun je aanleveren zoals jij prettig vindt, zelfs via eigen software. 

Makkelijker kan het niet!

Direct contact opnemen

Persoonlijk en proactief

Wij denken met je mee

We zijn betrokken bij onze klanten. Als ons dus iets opvalt of als we denken dat je ergens je voordeel mee kunt doen, dan geven we je een seintje. Ook als je daar geen opdracht voor hebt gegeven. Je profiteert dus altijd van onze kennis en dienstverlening!

Infodelmare geeft financieel inzicht en rust

Dit doen we nog meer

We regelen je administratie maar we doen nog veel meer. Kijk gerust even rond.