Skip to content
Administratiekantoor voor mkb en zzp

Belastingen

Maximaal fiscaal profiteren

Belastingaangifte voor ondernemers

Omzetbelasting. Inkomstenbelasting. Vennootschapsbelasting. Loonbelasting. Je kunt als mkb-onderneming of zzp’er alle belastingaangiften aan ons uitbesteden. Afhankelijk van de grootte van je onderneming doen we dat maandelijks of per kwartaal. We regelen daarbij meteen je aangiften als particulier. Wel zo handig.

Wist je dat we ook aangiften successierechten verzorgen? En voor periodieke opgaven voor pensioenfondsen, arbeidsongeschiktheids- en ziekengeldverzekeringen draaien we ook onze hand niet om. We lossen het graag voor je op! Al 30 jaar lang.

Infodelmare is op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en jurisprudentie. We investeren in vakkennis zodat we je altijd kunnen adviseren over actuele ontwikkelingen. Je profiteert zo maximaal van de fiscale voordelen die er zijn. Bij ons krijg je heldere taal en een persoonlijk contact. Wij zorgen dat je begrijpt wat we doen.

Bovendien hebben we, afgaande op de klanten die bij ons komen via mond-tot-mondreclame, een uitstekende reputatie bij instanties. 

Wat je vraag ook is, samen komen we er wel uit. En anders schakelen we ons netwerk van fiscalisten, accountants of advocaten voor je in.

Probeer ons gerust uit en kom eens kennismaken!

Direct contact opnemen

Persoonlijk en proactief

Wij denken met je mee

We zijn betrokken bij onze klanten. Als ons dus iets opvalt of als we denken dat je ergens je voordeel mee kunt doen, dan geven we je een seintje. Ook als je daar geen opdracht voor hebt gegeven. Je profiteert dus altijd van onze kennis en dienstverlening!

Infodelmare geeft financieel inzicht en rust

Dit doen we nog meer

We regelen je administratie maar we doen nog veel meer. Kijk gerust even rond.