Skip to content
Administratiekantoor voor mkb en zzp

Salarisadministratie

Tijd besparen

Salarisadministratie uitbesteden

Je salarisadministratie uitbesteden is een verstandige keuze, want een salarisadministratie bijhouden is tijdrovend. Er komt meer bij kijken dan je denkt. Als werkgever ben je verplicht om loonstroken en jaaropgaves te verstrekken en loonstaten bij te houden. Ook moet je loonheffingen inhouden en deze aangeven én afdragen. 

Daarnaast veranderen arbeidsvoorwaarden (cao’s), wetten en regels regelmatig en dus moet je je kennis steeds opfrissen. Gelukkig zijn wij er. Wij investeren voortdurend in vakkennis dus ook voor de salarisadministratie klop je gerust bij ons aan. 

Met plezier regelen we dit voor je. Inclusief het doorgeven van loonheffingen aan de belastingdienst, de verzuimadministratie en aanmeldingen bij het pensioenfonds.

Wat kost het om salarisadministratie uit te besteden? Deze vraag horen we vaak. Maar onze dienstverlening is altijd persoonlijk. Vertel ons daarom wie je bent en wat je nodig hebt en we maken een offerte op maat. Je hoeft dus bij ons geen financiële pakketten af te nemen. Je hebt zo altijd de vrijheid om te kiezen.

Direct contact opnemen

Persoonlijk en proactief

Wij denken met je mee

We zijn betrokken bij onze klanten. Als ons dus iets opvalt of als we denken dat je ergens je voordeel mee kunt doen, dan geven we je een seintje. Ook als je daar geen opdracht voor hebt gegeven. Je profiteert dus altijd van onze kennis en dienstverlening!

Infodelmare geeft financieel inzicht en rust

Dit doen we nog meer

We regelen je administratie maar we doen nog veel meer. Kijk gerust even rond.