Skip to content

Infodelmare Septemberbrief 2015

infodelmare-septemberbrief-2015

De regering heeft op Prinsjesdag de – overigens vooraf al uitgelekte – plannen voor het komende jaar 2016 gepresenteerd. Het nieuws voor 2016 op het fiscale vlak wordt u – zoals ieder jaar – weer door Info del Mare aangeboden in deze door Fiscount samengestelde Septemberbrief 2015.

Let wel: dit zijn grotendeels nog voorgestelde veranderingen, die nog behandeld moeten worden in de Tweede en/of Eerste Kamer van de Staten-Generaal. Er kunnen dus nog wijzigingen worden aangebracht. Wij houden u op de hoogte.

Naast informatie over nieuwe wetgeving, bevat deze brief ook een overzicht met tips, actie- en aandachtspunten waarmee u uw fiscale voordelen dit jaar nog optimaal kunt benutten.

De voorgestelde belastingtarieven voor het komende jaar treft u onderstaand aan:

….Lees verder… klik hier

Deel dit bericht
Kunnen wij u helpen?
Neem contact met ons op

Lees meer artikelen

infodelmare-brochure-belastingplannen-2024

Belastingplannen voor 2024

Blijf op de hoogte over de nieuwe belastingplannen voor 2024. In de brochure FiscKoffer(tje) 2023 leest u een overzicht van alle nieuwe belastingplannen en andere

Lees meer
infodelmare-nieuws-startpunten-2023

Startpunten 2023

Blijf op de hoogte van de laatste wijzigingen die per 1 januari ingaan. In de brochure “Startpunt 2023” vindt u belangrijke thema’s uit de Belastingplannen

Lees meer