Skip to content

Infodelmare Eindejaarsactualiteiten 2016

infodelmare-eindejaarsactualiteiten-2016

Infodelmare ondersteunt u bij fiscale en financiële zaken. Daarom hebben wij in deze brochure een aantal belangrijke thema’s uit de Belastingplannen 2017 en andere wet- en regelgeving overzichtelijk voor u op een rij gezet. Ook leest u een aantal aandachtspunten waarmee u de nieuwe maatregelen doelmatig kunt inpassen in uw bedrijfsvoering en bedrijfsadministratie.

Klik op onderstaande afbeelding om de Eindejaarsactualiteiten 2016 van Infodelmare te downloaden. Dit jaar in een nieuw jasje met een moderne uitstraling.

Heeft u vragen over de toepassing van bepaalde regels of wilt u graag een toelichting op een onderwerp? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies op maat.

 

Deel dit bericht
Kunnen wij u helpen?
Neem contact met ons op

Lees meer artikelen

infodelmare-brochure-belastingplannen-2024

Belastingplannen voor 2024

Blijf op de hoogte over de nieuwe belastingplannen voor 2024. In de brochure FiscKoffer(tje) 2023 leest u een overzicht van alle nieuwe belastingplannen en andere

Lees meer
infodelmare-nieuws-startpunten-2023

Startpunten 2023

Blijf op de hoogte van de laatste wijzigingen die per 1 januari ingaan. In de brochure “Startpunt 2023” vindt u belangrijke thema’s uit de Belastingplannen

Lees meer