Skip to content

Noodmaatregelen vanwege coronavirus

noodmaatregelen-vanwege-coronavirus

De overheid heeft een pakket van maatregelen genomen om bedrijven te helpen in deze crisis als gevolg van het coronavirus. Graag willen we u ondersteunen in het aanvragen en gebruik maken van deze maatregelen.

De maatregelen zijn onder te verdelen in drie gebieden, namelijk tegemoetkoming inkomsten en salarissen, uitstel belastingen en versoepeling kredieten. Op de website van de rijksoverheid vindt u een duidelijk schema welke maatregelen voor wie gelden. U vindt dit schema in deze link.

Uiteraard houden we het nieuws nauwlettend in de gaten, zodat we op de hoogte zijn van de nieuwste maatregelen. Graag zijn we u van dienst bij het toepassen van deze maatregelen. Neem gerust contact met ons op voor hulp of advies.

Deel dit bericht
Kunnen wij u helpen?
Neem contact met ons op

Lees meer artikelen

infodelmare-brochure-belastingplannen-2024

Belastingplannen voor 2024

Blijf op de hoogte over de nieuwe belastingplannen voor 2024. In de brochure FiscKoffer(tje) 2023 leest u een overzicht van alle nieuwe belastingplannen en andere

Lees meer
infodelmare-nieuws-startpunten-2023

Startpunten 2023

Blijf op de hoogte van de laatste wijzigingen die per 1 januari ingaan. In de brochure “Startpunt 2023” vindt u belangrijke thema’s uit de Belastingplannen

Lees meer